donderdag 3 november 2016

WWenzinnige vondsten uit ons magazijn scoren? 12 en 13 november


Speciaal voor deelname aan het buurt evenement 'Overstockdagen' in het Haagse Hofkwartier (Prinsestraat e.o.) duiken wij ons magazijn weer in. Wat eerst een tijdrovende zoektocht leek, leverden uiteindelijk waanzinnige vondsten op. Deze nog heerlijke ‘left overs’ willen we graag met jou delen voor kleine prijsjes! Keer je spaarpot dus maar vast om. Heel veel kleurrijke kleding, tassen en schoenen vanaf €5. Ook accessoires en hebbedingen vanaf €3. Er is zoveel leuks, dat je er hebberig van wordt! Kom lekker vroeg: zaterdag 10.00-17.30 uur èn zondag 12.00-17.00 uur.

Tijdens dit aanstekelijke evenement verkopen ondernemers, winkels en horeca in en om de Prinsestraat hun magazijn juweeltjes en hebben bijzondere aanbiedingen, proeverijen, muziek en koopjes. Je herkent de deelnemers aan de kartonnen dozen voor de deur. Er is ook een flyer die je kunt raadplegen die dag. Meer info over andere deelnemers: http://hofkwartierdenhaag.nl/overstock-in-de-aanbieding-rode-paskamerstoeltjes-windlichten-en-verse-brownies/

P.s. Zaterdag 12 november gaan we speciaal een half uurtje eerder open dan anders. Zo kun je Sinterklaas snel nog even voor zijn (die heus niet voor niets ook deze dag uitkoos om weer aan land te gaan).


Geen opmerkingen: